Ons team

Wil Pastwa - Bezielde eigenaar van Wilsport Sittard

Hanneke Hurst - Sportpodoloog

Jolanda Lemmers - Verkoopadviseur

Claire Schrage - Verkoopadviseur

Michel Beuken - Fysiotherapeut

Robert Hardeman - Personal Trainer

 

Onze passie is jouw ultieme sportplezier. Op je eigen niveau, met je eigen persoonlijke doelen. Wij zetten al onze kennis en ervaring in om jou van het beste advies te voorzien. Zodat jij onbezorgd kunt blijven bewegen.

Maatwerk

Elke sporter is anders. Ieder met zijn eigen wensen, doelen en mogelijkheden. Daarom vragen wij je het sporthemd van je lijf.  Zodat wij precies weten wat jou drijft. En jij precies dat gene krijgt waarmee jij echt geholpen bent. Of dat nu informatie is, je aan het nadenken zetten of net dat artikel waar jij fijn mee kan sporten. Reken maar dat je een stuk wijzer de deur uit gaat.

Uitstekende service

Wij staan bekend om onze uitstekende service. Voor ons gaat goede service veel verder dan het correct oplossen van een klacht. Wat dacht je van

Wij denken met je mee en weten waarmee wij jou echt kunnen helpen. En dat lekker verse kopje koffie krijg je er gratis bij.

Voor de jeugd

Als familiesportzaak staan wij midden in de maatschappij. Wij vinden het erg belangrijk dat kinderen onbezorgd kunnen sporten. Dat legt de basis voor een gezonde toekomst. Onze betrokkenheid uit zich in contacten met bijvoorbeeld Ecsplore, Stichting Leergeld, Trevianum Scholengroep, DaCapo College en Jeugdplan betaald voetbal.  Op ons prikbord kun je de laatste nieuwtjes lezen. Bovendien geven wij groeigarantie; 20% korting op alle sportschoenen voor kinderen tot 16 jaar*

Wat jouw beweegreden ook is, wij laten jouw sportieve talenten bloeien. Wij zijn Wilsport in Sittard, al 36 jaar jouw persoonlijke sportzaak!

DOOR communicatie & vorm